Bérraktározás

Bizonyára egyetértenek velem abban, hogy a raktározás nem olcsó dolog. A raktározás költsége a logisztikai kiadások jelentős hányadát teszi ki.

Az export-import forgalmat bonyolító cégek számára kiemelt fontosságú a vevői érdekek szem előtt tartása, a megrendelések zökkenőmentes kielégítéséhez pedig elengedhetetlen szükséglet minimális készletek tárolása.

A gyártó cégek a termelési folyamatok zavartalan biztosítása érdekében vagy, hogy átmeneti nyersanyag hiány esetén is termelni tudjanak, elegendő raktárkészlettel kell rendelkezzenek.

Bár napjainkban a logisztikában a raktárkészletek csökkentése és minimum szinten tartása a fő szempont, a gyártó és forgalmazó cégeknek a zavartalan működésükhöz elegendő raktárkészlettel kell rendelkezniük. Amennyiben raktározásra van szüksége, nem kell tovább keresnie: logisztikai szolgáltatásaink között megtalálható a bérraktározás tevékenység is.

Ügyfeleink részére több száz négyzetméteren áll rendelkezésre polcos raktár, hűtést igénylő és hűtést nem igénylő áruk számára. Igény esetén címkézést és komissiózást is vállalunk.
Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat bérraktározásra!

Ajánlatkérés


    Adatvédelmi szabályzat és Ügyféladatok kezelése - Ajánlatadás tájékoztatók elfogadása*