Tengeri szállítmányozás

A világ legmesszebb pontjára is!

Gondot okoz a nagyobb tömegű vagy nagy terjedelmű áruk zökkenőmentes és ügyfélközpontú szállítmányozása? Segítünk, hogy ne problémát, hanem örömteli, kölcsönös együttműködést jelentsen Önnek áruja továbbítása az üzleti partnerei felé.

Bennünk a tengeri szállítmányozás esetében is egy megbízható, korrekt szállítmányozó partnert ismerhet meg. Segítségünkre bizton számíthat, áruját tengeri szállítmányozás során is mindig maximális felelősségtudattal kezeljük.

 tengeri szállítmányozás

Akkor érdemes Önnek ezt a szállítási módot választania, ha a lehetősége van hosszabb tranzitidőn belüli szállításra, hiszen a tengeri szállítás jellegzetessége (a hosszú hajózási időt figyelembe véve), hogy bármikor jöhet egy nagy vihar vagy egy kedvezőtlen időjárási helyzet, amely pár nappal megtoldhatja a szállítási időt.

Cserébe viszont, a lehető leggazdaságosabb módon juthat el a rakománya a kívánt helyre, hiszen nagy távolságokra ez az egyik legolcsóbb szállítási mód.

 

Hogyan történik a tengeri szállítmányozás?

Az áru kikötőbe való juttatása után (amelyben szintén segítségére tudunk lenni közúti, légi vagy vasúti fuvarszervezéssel) a rakomány a hajóra kerül.

Áruját full konténerekben (FCL, vagyis Full Container Load – ez esetben CSAK az Ön áruja van a konténerben) vagy gyűjtő konténerben (LCL: Less Container Load – ez esetben az Ön áruja más megbízók áruival kerül közös konténerbe) juttatjuk el a címzett helyre.

Olyan nagy múltú, tradicionális és megbízható hajózási társaságok lesznek az Ön fuvarosai, mint például a Saco, Maersk, és a Cosco. Az Ön árujáért a legfőbb árukísérő dokumentum, a BL – Bill Of Lading, azaz a hajóraklevél szavatol, amely értékpapírként funkcionál.

Ha minket választ, akkor Önnek a kikötői okmánykezeléssel és a vámügyintézéssel sem lesz gondja! Hiszen teljes körű szállítmányozási szolgáltatásunk keretében a papírmunkát is elvégezzük Ön helyett.

Magyarországon azonban nincs tenger…

…de aggodalomra azért semmi ok!

Magyarországon feladott export, és Magyarországra érkező import szállítmányai a tranzit országok kikötőinek érintésével jutnak célba. A leggyakrabban használt európai kikötők: Hamburg, Rotterdam, Rijeka, Koper. Tehát export áruit az elhajózás előtt ide juttatjuk el, import áruit pedig ezekbe a kikötőkben érkeztetjük, és innen hozzuk tovább Önnek. A háztól házig szállítmányozást a tengeri szállítás esetén közúti, vasúti, vagy igény esetén légi szállítással is kombináljuk Önnek.

Válassza Ön is a leggazdaságosabb módot küldeményei célba juttatására!

Kérje testre szabott ajánlatunkat Pintér Tímeától, ezen a címen info@ferrara2006.com vagy hívja fel most , ezen a számon: +36 23 804 708.

Készséggel állunk rendelkezésére!

Ajánlatkérés


    Adatvédelmi szabályzat elfogadása*