Rólunk

Bemutatkozik a Ferrara 2006 Kft.

Logisztika – szállítmányozás – raktározás

 

A titok, hogyan leljünk örömet munkánkban, egyetlen szóban rejlik: kiválóság.
Ha az ember tudja hogyan csináljon valamit igazán jól, máris örömét leli benne.

 

Pearl Sydenstricker Buck

szállítmányozás - földön - vízen - levegőben

Először is köszönjük megtisztelő érdeklődését cégünk iránt!

2006-ban alapítottuk cégünket (amely a mai napig teljes mértékben magyar tulajdonú), azzal a nem titkolt szándékkal, hogy teljes körű, magas színvonalú és személyre szabott logisztikai szolgáltatást tegyen elérhetővé a hazai, valamint nemzetközi kis- és középvállalkozások számára.

 

 

Cégünk progresszív szemléletének elsődleges célja, hogy Megbízóink folyamatosan változó igényeinek eleget tegyünk. Az elmúlt évek gazdasági válsága ellenére vállalatunk sikeresen és töretlenül fejlődik, mára megbecsült tagjává vált a magyar szállítmányozási piacnak.

Magas szintű és személyre szabott szolgáltatással biztosítjuk csapatunk versenyképességének megőrzését. Operatív munkatársaink ezt bel- és külföldön szerzett többéves tapasztalatukkal és számos nyelven történő kommunikációjukkal támasztják alá: angolul, németül, spanyolul, portugálul, olaszul.

Munkatársainknak folyamatos továbbképzési lehetőséget biztosítunk a szolgáltatás színvonalának emelése érdekében.

Több ezer tökéletesen lebonyolított szállítási feladatot tudhatunk a hátunk mögött. Áruját nyugodtan ránk bízhatja és mi nem csupán eljuttatjuk oda, ahová kívánja, de a szállítási folyamat során felmerülő valamennyi terhet levesszük a válláról, hogy Ön csak és kizárólag saját cége sikerével foglalkozhasson.

Reméljük hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Ajánlatkérés


    Adatvédelmi szabályzat és Ügyféladatok kezelése - Ajánlatadás tájékoztatók elfogadása*