Hírek

Amikor a repülőgép nem levegőből érkezik!

Nem olyan régen egy kedves ügyfelünk fordult hozzánk azzal a kéréssel, hogy az Ausztráliában vásárolt vitorlázógépét szállítsuk haza Magyarországra.

A hatalmas távolság miatt szóba sem jöhetett, hogy a kisgép önerőből tegye meg a mintegy 14.000 km-es utat. 2 lehetőség maradt, hogy a szigetországból elszállítsuk: tengeren, vagy repülővel. Utóbbinál sokkal kisebb darabokra kell a gépet szétszerelni, és drágább is, ezért választottuk a hajóval történő szállítmányozást.

Amikor a repülőgép nem levegőből érkezik! részletei…

SZJA 1% – A KÖVETKEZŐ FONTOS HATÁRIDŐ IDÉN!

Idén május 20-ig adhatjuk le személyi rendelkező nyilatkozatunkat, amelyben a befizetett adónk 1 %-át felajánlhatjuk valamilyen alapítvány, civil szervezet részére. Számos olyan szervezet van, amely ezek a felajánlott 1%-ok nélkül annyira forráshiányosak lennének, hogy a célul kitűzött feladatukat nem tudnák megvalósítani. Ezért kiemelten fontos, hogy Ön is döntsön az 1% sorsáról, ne hagyja elveszni, ajánlja fel!

 

SZJA 1% – A KÖVETKEZŐ FONTOS HATÁRIDŐ IDÉN! részletei…

LŐSZEREK AMERIKÁBÓL

Amikor minden változik…

Az ünnepek előtt egy igazán izgalmas kihívást kaptunk. Egyik kedves Ügyfelünk azzal kereste meg irodánkat, hogy lőszert szeretnének importálni amerikai partnerüktől, a Nashville-hez közel fekvő Murfreesboro-ból.

 

LŐSZEREK AMERIKÁBÓL részletei…