Bisnode Speed Netwoorking

A sikerhez többféle út vezet – íme, az egyik:

Egy induló, fiatal cég számára, amely épp, hogy elindult a sikerhez vezető úton, kiemelten fontosak a pozitív visszajelzések. Hiszen ezek azok, amelyek előre viszik, amelyek pozitív motivációval töltik fel, amelyekre egy-egy nehezebb, vagy több kihívással tűzdelt időszakban mindig jó visszagondolni, mert erőt és lendületet adnak a folytatáshoz.

A sikernek egyfajta megjelenési formája az is, amikor egy friss, fiatal cég tevékenységére az üzleti elit is felfigyel. Egy ilyen megtisztelő élményben volt részünk nemrégiben, amikor belépést nyertünk egy olyan klubba, ahová kizárólag ajánlásos meghívás útján lehet bejutni:

A Bisnode Speed Networking programjára.

Ez egy olyan fórum, ahol stabil, sikeres, jól prosperáló cégek cserélnek tapasztalatokat, kötnek üzleti együttműködéseket és a saját kapcsolati hálójuk révén segítik egymást hozzá a további üzleti eredményekhez.

 

Egy ilyen kapu nyílt ki nemrég előttünk is.

(forrás: Bisnode Speed Networking 20131126)

 A Bisnode Speed Networking napon mi is új, gyümölcsözőnek ígérkező üzleti kapcsolatokat kötöttünk, számos potenciális partnerrel és alvállalkozóval ismerkedtünk meg, több hozzánk hasonló cégvezetővel cseréltünk ki üzleti tapasztalatainkat.

Célunk, hogy a Networking napon szerzett élményeikből, tapasztalatainkból, újonnan született üzleti kapcsolatainkból a későbbiekben kedves Megbízóink is részesüljenek, hiszen ezek révén tudunk majd számukra is jobb kondíciókat, komplexebb megoldásokat és értékes üzleti előnyöket kínálni.

Köszönjük a Bisnode Hungary megtisztelő felkérését a programon való részvételre!

Fantasztikusan éreztük magunkat!