Közúti szállítmányozás

Közúti szállítmányozás Európa bármely pontjára, rendkívül gazdaságosan, rövid idő alatt!

Ott áll Ön előtt egy tucat doboz, egy rakás paletta, és arra vár, hogy határidőben, biztonságban, épségben megérkezzen üzleti Partneréhez? Vagy éppen Önhöz kellene, hogy mihamarabb megérkezzen az alapanyag vagy késztermék? Tehát Ön szeretne egy gyors és gazdaságos megoldást találni árui Európán belüli célba juttatására?

Közúti szállítás megszervezése?

Velünk mindez gyerekjáték lesz! Önnek nincs más dolga, mint egyetlen telefonszámot tárcsázni, és mi levesszük válláról a fuvarszervezéssel, papírmunkával és vám-ügyintézéssel járó összes terhet!

Legyen szó akár kisebb vagy nagyobb mennyiségről, szolgáltatásunk között biztosan megtalálja azt a megoldást, amely az Ön igényeihez a legmegfelelőbb.

Az 1 palettás kisfurgontól a 38 palettás kamionig KOMPLETT rakományait is ránk bízhatja. Ez esetben a fuvareszköz kizárólag az ÖN áruját szállítja, azokat az Ön ajtajából egyenes a Címzett ajtajáig szállítja. Közúti szállítmányozásban ez a lehető leggyorsabb szállítási lehetőség. Fuvareszközeink széles skáláján a különböző típusú és speciális felépítmények is megtalálhatóak, mint pl. kipper, walkingfloor, hűtős és tartályos szerelvények, így ömlesztett, túlsúlyos, vagy hűtés-fűtést igénylő áruit is biztonságban tudhatja velünk.

Ha Önnek csak néhány raklapnyi, vagy néhány doboznyi áruja van, valamint az idő ÉS költségtényező közül a költségeket kell jobban szem előtt tartania, akkor a RÉSZRAKOMÁNYOS megoldást ajánlom Önnek. Ebben az esetben az Ön áruja más árukkal együtt kerül a raktérbe és úgy halad a Címzett felé. Ez a megoldás költségeket tekintve egy jóval kedvezőbb alternatíva, ugyanakkor azt is figyelembe kell venni, hogy ebben az esetben némileg hosszabb tranzitidővel kell kalkulálnia, hisz a fuvareszköz többször is megáll rakodni.

Export és import viszonylatú járatot is indítunk hetente több alkalommal, kis csomagját is a lehető legrövidebb időn belül vállaljuk, így az Önhöz illetve a Címzetthez juttatás költségei minimalizálódnak.

Túlsúlyos? Túlméretes? Veszélyes? Sehogy sem fér a szabványba?

  • Aggodalomra semmi ok! Mi erre is kínálunk megoldást!

Széles partnerhálózatunknak köszönhetően változatos járműparkkal elégítjük ki a megrendelői igényeket.

További plusz két érv mellettünk:

  • Velünk nem kell izgulnia, hogy az áru vajon odaért-e vagy elindult-e időben. Tőlünk napra kész információja lesz az áru fel- illetve lerakását követően. Sőt! Ha szeretné, mi felvesszük a kapcsolatot külföldi Partnerével, és minden szállítással kapcsolatos dolgot leegyeztetünk Ön helyett, az Ön utasításai alapján!
  • Ha minket választ, akkor Önnek az okmánykezeléssel , vámügyintézéssel és szállítmánybiztosítással sem lesz gondja, hisz szolgáltatásunk keretében minden elintézünk Ön helyett!

 

Válasszon Ön is gazdaságos és gyors szállítási módot európai export-import küldeményei célba juttatására!

Kérje testre szabott ajánlatunkat Pintér Tímeától, ezen a címen info@ferrara2006.com vagy hívja fel most , ezen a számon: +36 23 804 708.

Ajánlatkérés


    Adatvédelmi szabályzat és Ügyféladatok kezelése - Ajánlatadás tájékoztatók elfogadása*