Miért is fontos ez?

A Ferrara 2006 Kft. ismét sikeres ISO auditon vett részt, mely garantálja Ügyfeleink számára a szolgáltatás minőségét.

Felmerülhet a kérdés, hogyan garantál egy tanúsítvány, egy nyomtatott papír vagy éppen logó bármit is?

Napjainkban a vállalatok többsége már rendelkezik ISO tanúsítvánnyal, ez már egyáltalán nem számít kuriózumnak mint néhány évvel ezelőtt.

 

Ma ez már sokak számára nem képvisel valódi értéket, mert elcsépeltnek tűnhet, mert manapság már rengetegen használják és éltek vissza az ISO adta értékekkel.

Azonban ha egy vállalat valóban eleget tesz az ISO tanúsítványhoz szükséges kritériumoknak és akkreditált minősítőtől kapja tanúsítványát, az a szolgáltatás vagy termék igénybe vevő számára biztosítékot nyújhat.

(Magyarországon a NAT Nemzeti Akkreditáló Testület minősíti az ISO tanúsítványt nyújtó társaságokat.)

Hisz mit is jelent valójában az ISO tanúsítvány?

Ezt ma már talán sokan nem is tudják, nincsenek tisztában azzal, hogy valójában mit is szolgál.

Az ISO 9001 szabványrendszer az adott vállalat működési folyamatait egységesíti, úgy hogy a Vevőkre és a vevői igényekre fókuszál. Szakmánként más és más kritériumoknak kell megfelelni, de minden esetben fő szempont az egységes, áttekinthető és nyomon követhető munka metodika. Mint minden szakmának, így a szállítmányozásnak is megvannak a saját és egyedi munkafolyamati amik jól elkülöníthetőek és egymásra épülnek. Az ISO nemzetközi tanúsítvány szavatolja, hogy a Ferrara 2006 Kft. a szállítmányozási tevékenységét körültekintően, megfelelően felépített szevezeti struktúrával az Ön tényleges igényeire fókuszáltan végzi.

Hogy mit is jelent ez a gyakorlatban? :

 √ gyorsan elkészített árajánlatot

 √ foyamatos és pontos tájékoztatást

 √ lehető legkevesebb papírmunkát

 √ azonnali probléma megoldást

 Tehát MINŐSÉGET és MEGBÍZHATÓSÁGOT Önnek