Idén május 20-ig adhatjuk le személyi rendelkező nyilatkozatunkat, amelyben a befizetett adónk 1 %-át felajánlhatjuk valamilyen alapítvány, civil szervezet részére. Számos olyan szervezet van, amely ezek a felajánlott 1%-ok nélkül annyira forráshiányosak lennének, hogy a célul kitűzött feladatukat nem tudnák megvalósítani. Ezért kiemelten fontos, hogy Ön is döntsön az 1% sorsáról, ne hagyja elveszni, ajánlja fel!

 

A Ferrara 2006 Kft. kiemelt figyelmet fordít a jó célok támogatására. Évek óta rendszeresen támogatunk több szervezetet is, amelyek hátrányos helyzetű gyermekeket, daganatos megbetegedéssel küzdő kicsiket vagy éppen mostoha körülmények között tartott, gazdátlan vagy beteg állatokat segítenek.

Ezt a 3 alapítványt szeretnénk most Önnek bemutatni.

AZ ELSŐ A CSEPELI ÖKÖLVÍVÓ SZÖVETSÉG,

amely célul tűzte ki, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeket nem engedi az utcán csellengeni, hanem olyan sportprogramba vonják be őket, amellyel akár az életüket is megváltoztathatják, sportolói karriert építhetnek. Megtanítják nekik a sport szeretetét, önfegyelemre nevelik őket, életcélokat adnak a kilátástalan sorsú gyerekeknek.

Ha Ön is fontosnak tartja, hogy minden gyermek egyenlő esélyt kapjon az élettől, támogassa Ön is adója 1%-val a Csepeli Ökölvívó Szövetkezet (18297595-1-43)!

A MÁSODIK SZERVEZET,

amelyet egész évben támogat a Ferrara 2006 Kft. a Együtt a Daganatos Gyerekekért Alapítvány. Az itt dolgozók sokszor erejükön felül teljesítve küzdenek azért, hogy a kicsik mihamarabb meggyógyulhassanak, hogy a családokat összetartsák az ilyen nehéz időszakokban. Az édesanyák számra lehetőséget és szállást biztosítanak, hogy a kórházban töltött idő alatt is a gyermekük mellett lehessenek, hiszen az anyai szeretet az egyik legerősebb gyógyszer.

Ha teheti Ön is támogassa adója 1%-val ezt az áldozatos munkát, az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány számára az alábbi regisztrációs számon adakozhat: 18356076-1-03

Nagyon nehéz helyzetben vannak Magyarországon az állatokat védő egyesületek. A törvényi szabályozás ugyan már részben megtörtént, de még számos olyan pont van, ami jogi rendezést igényel. Pontosan ez az oka, hogy nagyon nehéz hatékonyan fellépni azok az állattartók ellen, akik borzalmas körülmények között tartják „kedvenceiket”. A „Segíts, hogy élhessünk” Alapítvány tagjai élhetetlen körülmények közül mentenek állatokat, akiket utána saját erőből, és költségen rehabilitálnak. Ezeknek az állatoknak később szerető gazdit keresnek, hogy egy új, boldog életet élhessenek. Felajánlásokkal, ideiglenes befogadással sokan segítik a munkájukat, de az állatok orvosi kezeléseinek költsége horribilis összeg, így rendszeres anyagi támogatás nélkül nem tudják a munkájukat végezni.

Ha fontosnak tartja az állatok védelmét, hogy boldog és egészséges életet élhessenek, ajánlja fel adója 1%-át a „Segíts, hogy élhessünk” Alapítvány részére (18480380-1-07)!

MI, A FERRARA 2006 KFT. DOLGOZÓI ÖRÖMMEL SEGÍTÜNK EZEKNEK A SZERVEZETEKNEK,

hiszen nagyon fontos küldetést hajtanak végre nap, mint nap. Áldozatos munkájuk sok ember és állat életét teszik jobbá. Ezt nem tehetnék meg, ha nem lennének támogatóik, ezért kérem, ha szimpatikusnak találta valamelyik szervezet célkitűzését, ne hagyja üresen az 1%-ról szóló nyilatkozati lapot az adóbevallásában.

Még egyszer, csak a lényeg:

  • Csepeli Ökölvívó Szövetkezet: 18297595-1-43
  • Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány: 18356076-1-03
  • „Segíts, hogy élhessünk” Alapítvány: 18480380-1-07

További információkat a NAV oldalán tudhat meg az adó 1%-val történő rendelkezésről.